Kreaivne radionice

Radionice

Likovne i kreativne radionice održavaju se jedan put tjedno, u trajanju dva školska sata. Formiraju se grupe predškolske i školske djece, te će ovisno o dobi i sam sadržaj radionica varirati. Sadržaj i program osmislila je voditeljica Iva Bašić, i on se prilikom upisa i potpisa ugovora, u trajanju školske godine, prezentira roditelju..


Likovne radionice

Likovne radionice

Predviđene su za djecu različitih uzrasta, s posebnim afinitetom za crtanje/slikanje. Kroz školsku godinu, obrađivat će se različite slikarske i druge tehnike i teme, a sve popraćeno adekvatnoj, dobno primjerenoj edukaciji . U cijenu radionice je uključen sav potreban materijal.

Kreativne radionice

Namijenjene su djeci svih uzrasta, koja imaju izraženu kreativnu crtu, koja su znatiželjna, maštovita i vole iz “ničega“ stvoriti “nešto“. U našim radionicama, dodatno potičemo tu kreativnost, te se u grupi sa sebi sličnima, svako dijete dodatno razvijati u tom pravcu. Ovisno o dobi djece, sadržaj radionica će varirati, a izrađivat će se svašta...puno ručnog rada, različitih tehnika, materijala (od nakita, okvira, izrađivanja memo ploča,...) preko kaširanja, upoznavanja ručnog rada naših baka (znate li napraviti coflek?:-) ), pa do ekološke osviještenosti i stvaranja zanimljivih predmeta korištenjem “starih, neupotrebljivih “ stvari. Svaka radionica je prigodno edukativno popraćena, potičemo djecu na očuvanje prirode, puno recikliramo.......i uz sve to, dobro se zabavljamo! Radionicom tematski popraćujemo i sve nadolazeće blagdane.
Sav potreban materijal uključen je u cijenu radionice, a za određene teme, poželjno je, no ne i obvezno, da djeca prikupljaju “otpad“ od kuće, koji koristimo u sklopu određenih tema.

Kreativne radionice

Kuharske radionice

Kuharske radionice

Zamišljene su kao mini tečajevi, za one koji vole raditi nered po kuhinji :). Radimo ponajviše slastice, ali i slana jela. Održavamo na mjesečnoj bazi, jednom tjedno, u trajanju 2 školska sata. Svaki polaznik na korištenje dobiva FijuBriju kuharsku kapu i pregaču, FijuBriju recepte, kao i kuharsku diplomu po završetku tečaja.
O temama i terminima kuharskih radionica, obavještavat ćemo Vas putem bloga i newslettera.


Prigodne radionice

Kroz cijelu godinu, a uglavnom vezano uz određene blagdane, održavaju se i prigodne kreativne radionice. One se održavaju tijekom mjeseca, u više termina, koje ćete moći pratiti putem prijave na naš newsletter, ili pogledom na naš web, te se prijaviti putem prijavnice koja će tamo biti dostupna. Svako dijete moći će se upisati ciljano, na samo jedan termin, ili po želji i na njih više. Radionice su tematske, pa tako popraćujemo Halloween, Sv Nikolu, Božić, Uskrs, Majčin dan.........izrađujemo prigodne predmete, poklone, čestitke.....i uz sve to nešto i naučiti.

Prigodne radionice

Ostali sadržaj

proslave rođendana
vrećica iznenađenja
fijubriju novosti
teta čuvalica

Radno vrijeme : PON - PET : 16-21
SUB i NED : 10-21
Hrvatskog proljeća 24, 10000 Zagreb

info@fijubriju.hr
091 30 777 11