Sa ciljem što bolje organizacije svih sadržaja kluba, a primarno zbog maksimalne sigurnosti djece,naših korisnika, postavili smo niz pravila, te vas lijepo molimo da se istih pridržavate!

Radno vrijeme fijubriju

Službeno radno vrijeme kluba je svakim radnim danom, kao i vikendom, od 9.00-21.00, te iznimno, za uslugu tete čuvalice i mimo navedenih okvira.

fijubriju inventar

Od svih korisnika Fiju briju kluba, očekujemo da se prema inventaru kluba odnose sa poštovanjem i pažnjom.Sve eventualno nastale štete, izazvane grubim i neprimjerenim ponašanjem korisnika, preusmjerit će se na teret istih.

fijubriju rođendan

Kako bismo se maksimalno podredili željama slavljenika, i organizirali besprijekoran rođendan, svakom slavljeniku pristupamo individualno, zbog čega svakoj proslavi prethodi i naš susret sa slavljenikom u prostoru kluba, na kojem ćemo prikupiti sve bitne podatke, i prema tome osmisliti sadržaj i tijek rođendana.

plaćanje fijubriju

Prilikom dogovaranja termina rođendanske proslave, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 30% ukupne cijene proslave.U slučaju otkazivanja termina, akontacija se zadržava. U iznimnim situacijama (npr bolest djeteta), moguće je prolongirati termin proslave, bez dodatne naknade.

ograničenje rođendan

Zbog sigurnosti i komocije djece, maksimalan broj gostiju na rođendanskoj proslavi je ograničen na 25.

prisustvo roditelja

Za proslave rođendana za djecu do 3 godine, nužno je prisustvo jedne odrasle osobe po svakom djetetu.

rođendanska lista

Prilikom dolaska u klub, nužno je upisati svako dijete na rođendansku listu,zajedno sa kontakt brojem dostupnog roditelja/staratelja,kao i eventualnim bitnim napomenama vezanim za pojedino dijete (prije svega se odnosi na alergijske reakcije na hranu, ili neke druge tegobe djeteta, kronične bolesti, invaliditet... ), kako bi tete mogle adekvatno reagirati u slučaju nužde.

oštri predmeti

Radi vlastite, ali i sigurnosti ostale djece, mole se roditelji da djeca u prostor kluba ne unose oštre predmete kojima bi se mogli ozlijediti (npr bedževi i sl),kao ni vrijedne predmete (npr nakit), za čiji eventualni gubitak,oštećenje klub i osoblje kluba ne pruzima odgovornost.

odricanje odgovornosti

Prostor i uređenje kluba zadovoljava sve sigurnosne kriterije, a glavna briga naših teta maksimalno je usmjerena na djecu, njihovu sigurnost i zadovoljstvo. Roditelji djecu ostavljaju na vlastitu odgovornost, te klub ne preuzima odgovornost za eventualne ozljede nastale nesmotrenom upotrebom opreme/igračaka, kao i one koje si djeca međusobno nanesu, što će naše tete nastojati preduhitriti.

foto materijali fijubriju

Foto i video materijali svih sadržaja kluba, mogu se koristiti u svrhu promocije kluba, osim u slučaju da se pojedini roditelj izričito izjasni protiv, te to navede u prostoru napomene na prijavnici.

obavezne čarape

Kako bi higijenski uvjeti bili na razini, u prostore kluba nije dozvoljeno ulaziti u vanjskoj obući te molimo sve korisnike kluba, i male i velike, da ponesu vlastite papuče/čarape.

preuzimanje djeteta

U slučaju preuzimanja djeteta ranije od dogovorenog termina, potrebno je isto najaviti teti prilikom dolaska, budući se prostor kluba, zbog sigurnosti djece zaključava.

zabranjena tučnjava

U slučaju da pojedino dijete, svojim neprimjerenim, agresivnim ponašanjem iznimno uznemirava, ugrožava drugu djecu, te ne poštuje elementarna pravila prihvatljivog ponašanja , klub zadržava pravo istog zamoliti da napusti klub, te je roditelj na poziv tete obavezan doći po dijete.

pravilnik

Potpisom dogovorenog termina rođendana/ugovora za radionice, smatra se da su korisnici upoznati sa pravilnikom, da su sa istim suglasni, te da će se pridržavati svih navedenih odredbi.

Radno vrijeme : PON - PET : 16-21
SUB i NED : 10-21
Hrvatskog proljeća 24, 10000 Zagreb

info@fijubriju.hr
091 30 777 11